Zamknij

Miasta Kobiet

Awokado na odchudzanie, cholesterol i nie tylko! Poznaj korzyści z jedzenia awokado!

Awokado, czyli smaczliwka to owoc wywodzący się z Meksyku. Tłusty, kremowy miąższ dojrzałego awokado, to dobre źródło potasu, magnezu, cynku, kwasu foliowego,

pixabay

Następne
Przeglądaj również za pomocą strzałek na klawiaturze [1/7] Następne

Awokado na odchudzanie, cholesterol i nie tylko! Poznaj korzyści z jedzenia awokado!

Awokado, czyli smaczliwka to owoc wywodzący się z Meksyku. Tłusty, kremowy miąższ dojrzałego awokado, to dobre źródło potasu, magnezu, cynku, kwasu foliowego, witamin z grupy B – a przede wszystkim nienasyconych kwasów tłuszczowych i błonnika.

Dowiedz się, kiedy szczególnie warto włączyć do codziennej diety awokado!

Najnowsze wiadomości

reklama

Polecamy